Zapp Xpress

The Swift Way

Reka bentuk praktikal tidak pernah kelihatan begitu baik. Ringan dan mudah dilipat ke dalam pakej kecil, Zapp Xpress mempunyai semua yang anda perlukan. Ia sesuai apabila anak anda berusia enam bulan atau lebih tua, tetapi ia juga boleh digunakan sejak lahir dengan Lux Carrycot atau Maxi-Cosi® Car Seat (dijual secara berasingan). Ia mempunyai pemegang Zapp yang ikonik, roda hadapan berpusing dan zip yang dipasang dengan pintar untuk membuka kerusi ke dalam mod santai. Perlu kita katakan lebih banyak?

RM1,981.00
Where to Buy

Customise your Zapp Xpress

Zapp xpress buggy stroller

Ciri-ciri

Zapp xpress stroller - relax mode

MODEL RELAX

Unzip dan duduk semula di naptime

Zapp Xpress stroller - 3 compact wheel stroller

3 RAKAN KOMPUTER

Sangat terukir

Zapp xpress stroller - iconic handles

ICONIC ZAPP HANDLES

Cengkaman yang sangat baik, stereng mudah

Zapp xpress stroller with large sun canopy

CANOPY SUN BESAR

Perisai anak anda dari matahari (UV 50+), angin ...

Zapp Xpress stroller water resistant

KERTAS TANPA AIR

Cubalah apa-apa tumpahan

Zapp xpress stroller compact fold

KUMPULAN COMPACT 3D

Tidak perlu mengeluarkan tempat duduk

Zapp Xpress stroller large shopping basket

AKSES MEMASAKKAN BASKET

Bawa segala yang anda mahu

Zapp Xpress stroller transport lock

LOCK TRANSPORT

Klik ke bawah dan angkat

Quinny Zapp Xpress city living

Aksesori

Mosquito Net
Sesuai dengan stroller Zapp Xpress.  Quinny Mosquito Net melindungi anak anda daripada serangga kecil.
Butiran lanjut
Seat Liner
Quinny Zapp X Seat Liner sempurnakan tempat duduk si kecil anda.  Dengan kelebaran seat liner yang sepa...
Butiran lanjut
Shopping Basket
Sesuai dengan semua stroller Zapp.
Butiran lanjut

The Quinny Zapp XPRESS menyediakan sistem yang sesuai untuk setiap umur. Anda boleh bergerak di mana-mana sahaja anda pergi kerana sekali Zapp XPRESS digunakan dalam kombinasi dengan Quinny LUX carrycot atau kerusi kereta bayi Maxi Cosi (dijual berasingan), anda boleh menggunakannya dari hari pertama. Unit kerusi menghadap ke hadapan sangat sesuai untuk anak kecil anda untuk mengetahui dan berasa selesa.

Perlengkapan 5-point memberikan perlindungan optimum supaya anak anda dapat menyertai anda dalam lawatan penemuan anda. Kedudukan santai yang dicipta dengan menggunakan poket memberikan keselesaan tambahan untuk anak kecil anda sementara kanopi matahari (UV 50+) melindungi anak anda daripada matahari, angin dan hujan. Tiga roda padat adalah sangat fleksibel dan sempurna untuk kegunaan di bandar. Kedua-dua roda belakang galas bebola dan roda hadapan putar disediakan dengan penggantungan. Pemegang Zapp klasik memastikan pengendalian mudah.

Selain itu, roda getah penuh berkualiti tinggi dan penggantungan menyumbang kepada keselesaan menunggang buggy di mana-mana rupa bumi. Perlindungan premium kereta dorong akan memuaskan dan menggembirakan anda, terutamanya dalam kehidupan seharian dengan seorang kanak-kanak. Ia adalah penahan air dan bintik-bintik kecil kotoran boleh disapu bersih di sebelah tidak ada masa dan tanpa sebarang masalah. Anda boleh memilih antara beberapa warna. Keranjang belanja yang mudah dijangkau mempunyai reka bentuk yang hampir sama dan juga berguna. Mekanisme lipatan 3D adalah satu lagi ciri hebat yang akan meyakinkan anda dengan segera. Unit kerusi serta keruntuhan casis ke dalam pakej kecil dan berguna dan kemudian diamankan dengan kunci pengangkutan terbina dalam.