Zapp Flex

The Clever Way

Direka untuk memudahkan kehidupan anda, Zapp Flex adalah stroller fleksibel tiga roda yang disempurnakan dengan pemegang Zapp yang ikonik.  Kehidupan di bandar tidak akan menjadi masalah buat anda lagi.  Zapp Flex dilengkapi dengan kemudahan two-way seat yang boleh dibaringkan di kedua-dua arah. Ia sesuai digunakan dengan ketiga-tiga Quinny from-birth solutiuon dan boleh dilipat menjadi pakej kecil. Zapp Flex, stroller yang begitu mudah dikendalikan, ringan dan selesa buat ibu bapa bandar seperti anda.

RM2,565.00
Where to Buy

Customise your Zapp Flex

Ciri-ciri

Zapp flex stroller two way flex seat

KERUSI DUDUK DUA HALA YANG FLEKSIBEL

Dapat dibaringkan secara flat di kedua-dua belah

zapp flex 3 wheel stroller

Tiga Roda Kompak

Memastikan perjalanan anda mudah & lancar

zapp flex stroller - iconic zapp handles

Pemegang Ikonik Zapp

Grip yang baik, mudah dikendalikan

zapp flex stroller extended sun canopy

Kanopi yang boleh dipanjangkan

Melindungi anak anda daripada sinaran cahaya mat...

zapp flex stroller compact fold

Lipatan Kompak 3D

Tidak perlu untuk membuka kerusi semasa melipat

zapp flex stroller easy access shopping basket

Bakul membeli-belah mudak akses

Simpan barang yang anda mahu dalam bakul ke mana...

zapp flex stroller transport lock

Mekanisme kunci yang baik

Tekan kebawah untuk membuka dan tarik untuk memb...

zapp flex stroller water resistant fabric

Fabrik kalis air

Hanya pengelapan diperlukan untuk membersihkan s...

Aksesori

Seat Liner
Quinny Zapp X Seat Liner sempurnakan tempat duduk si kecil anda.  Dengan kelebaran seat liner yang sepa...
Butiran lanjut
Shopping Basket
Sesuai dengan semua stroller Zapp.
Butiran lanjut

Ingin bergaya dengan stroller Quinny Zapp Flex? Stroller yang begitu smart dan lincah ini sentiasa bertampil stail di mana-mana dan pada bila-bila masa. 

 Roda berpusing 360º menjamin kemudahan stereng di samping membolehkan anda bergerak dengan mudah dan bergaya walau apa sahaja rintangan berada di depan anda. Dengan reka bentuk moden dan keupayaan untuk dilipat menjadi pakej yang sangat padat bersama-sama tempat duduknya, Zapp Flex bersedia untuk mengiring anda pergi ke mana saja.

 Anda juga boleh menggunakan Zapp Flex bersama kerusi keselamatan bayi Maxi-Cosi/ Maxi-Cosi infant car seat (dijual berasingan) sebagai travel system untuk memberikan keselesaan maximum kepada bayi baru lahir anda. Zapp Flex yang serba boleh ini juga mempunyai kerusi yang boleh diterbalikkan apabila digunakan dalam mod stroller.  Menghadap bayi seawal usia pada ibu bapa untuk mengeratkan hubungan intim semasa perjalanan atau menghadap si manja ke depan untuk meneroka alam sekeliling.  Kusyennya boleh dibaringkan pada kedua-dua arah mengikut keselesaan dan kanopinya yang boleh dipanjangkan dengan zip pintar memberi lindungan tambahan kepada si manja daripada sinaran matahari sepanjang jalan..

 Shopping basket Zapp Flex adalah cukup luas untuk penyimpanan barang. Ia juga menawarkan rehat kaki boleh laras dan fabrik premium untuk memastikan anak anda kekal selesa di dalam stroller. Dengan stroller Zapp Flex, anda akan bergaya sepanjang masa bersama si comel.